18. kesäkuuta 2007

Joo joo tottakai..hablo español!


Tanaan aamulla suunnittelin etta haluisin lahteen Tarifaan. Se on sellanen kitesurffi mesta ihan Espanjan etelaisimmassa karjessa. Aamulla lahin sitten kohti linja-autoasemaa kattoon etta millon menee linkkuja sinne Tarifaan. Siina matkan varrella jatin taas pari CV:ta noihin biitsi ravintoloihin..
Kun paasin takas kampille yhesta ravintolasta soitettiin espanjaks ja pyydettiin tyohaastatteluun. No en tajunnu etta pitiko menna toihin vai haastatteluun mut menin kuiteskin sinne ravintolaan.. Ravintolan nimi on Little Britain, joten aattelin etta tottakai ne enkkuu sia puhuun ja etta taa henkilo joka soitti mulle vaan ei osannu enkkua. Sit kun paasin perille ja istuin poytaan tajusin etta hehe.. taa omistaja nainen ei osannu oikeestaan ollenkaan enkkua, ehka saman verran kun ma espanjaa. Oli kyl todella mielenkiintoinen kokemus.. kun sonkattiin espanja/enkku sekotusta, mut fiilis oli tosi hyva. Sovittiin etta meen huomenna via jupaan baarimikon kanssa koska han osaa sitten enkkua ja espanjaa.. mut muuten tarjoilijan paikka on mun ja saan alottaa lauvantaina. (tan lupauksen oon kuullu ennenkin, mutta naa omistajat vaikutti kyl tosi mukavilta) Sit lopuks siihen tuli viela tan haastattelija naisen aviomies ja oli tohkeissaan ku oon suomesta.. ku kuulemma suomalaiset asiakkaat ostaa aina niin paljon kaljaa:D ai jaa..

No Tarifaan en paassy via huomenna ainakaan.. mut keskiviikkona ois aikaa?! taytyy nyt miettia kun oishan se niin hienoo paasta sinne, ees kaymaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

holaa! Siistii, kun hommat toimii siellä. Ja kyllähän ne toimii, kun on asiat kunnossa :P. Uno salchicha con mostaza, pliis. Ei varmaa menny ihan oikein, mut ei nii välii. Hienoja kuvii kans. Pidähän pää pinnalla vielä!
-tappi