7. kesäkuuta 2007

Fuengirola!

Moikka!

Japen kanssa tehtiin kunnon roadtrip Valenciasta rannikkoo pitkin Fuengirolaan.
Meika Sierra Nevadan maisemissa

Vuokrattiin auto, VW caddy sillä sitten rullattiin pitkin rannikkoo.. nukuttiin sia autossa, valilla meren rannassa valilla jonkun ravintolan parkkipaikalla. Sit syotiin ulkona tottakai, eli haettiin kaupasta ruokaa ja mentiin biitsille istuun ja syomaan. Loysin uuden ehdottoman suosikki ruuankin tonnikalaa ja tomaattikastiketta! Huh, se on hyvaa!


Vaikka reissu oli "budjetti" reissu niin kyl rahaa vakisinkin meni kaikkeen pikku juttuihin kuten eksoottiseen coca cola-light juomaan ja donnereihin:D Taalla noin kebabilat on donnereita:D


Mun kaikki matkakuvat on oikeestaan Japen lapparilla ja ehka vaha laiskasti kuvasinkin ku tiesin etta Jappe kyl kuvaa.. niin kattokaa kunnon matkakertomus ja täräyttävät kuvat JAPEN BLOGILTA! (vaihteeks)





Mä jatkan aiheesta Fuengirola..

Kaikki aikasemmat suunnitelmat kämpistä ja niistä suomi mimmeistä meni vähä puihin kun ne mimmit ei päässykkään viä lähteen Suomesta.

Lauvantai iltana ku saavuttiin Fuengirolaan olo oli aika jysäys kuten aina uudessa paikassa, kävi mielessä että "senja mitä sä täällä meinaat tehä ja mitä sun päässä liikku kun päätit tulla tänne, ei kaverita, ei kämppää ei toitä"
Mut se fiilis meni nopeeata kuiteskin ohi..:)



Mutta sit maanantai aamuna alotin kämpän haun tein nettikahvilassa ilmotuksia että "halutaan vuokrata huone Fuengirolasta, max vuokra 300e/kk" Sit lähdin niitä teippaileen katutolppiin. Ekan ilmotuksen ku olin saanu kiinni siihen tuli jotain jäbiä, eka luulin että ne tuli vaan naureskeleen mut sit kävi ilmi että niillä ois kämpässa tilaa.. siinä sitten käytiin kurkkaan sitä kämppää ja se oli siinä sitten:D Eli kämppä loyty saman tien:D kylläkin vaan viikos eteenpäin mutta parempi se kun motelli.


Mun tan hetkinen huone! Tiistaina muutto seuraavaan paikkaan.


Maanantaina oli käyny jo yhes suomalaisessa vuokranvälitysfirmassa kyselemässä kämppiä ja ne kerto että mahdollisia majapaikkoja ois kyllä.. ja lupas soitella mutta sit niistä ei kuulunukkaan mitään. Keskiviikko aamuna sitten heräsin kun puhelin soi ja ne soitti sieltä firmasta etta kesäkuun loppuun asti ois vapaa huone kahden suomi tyton luota. Mahtavaa!!

Eli kämppä asiat on paremmin kun hyvin:)


Torstai aamuna Jappe lähti pois täältä Fuengirolasta takasin Valenciaan. Mulle se tarkotti sitä että loma on ohi, aika alottaa tyonhaku! Ja eikun nettikahvilaan tulosteleen resumeja. Sit vähä pelokkaana lähdin kohti rantakatua ja kohti britti ravintoloita.


Siinä kävi sitten niin että 15min tyonhaun jälkeen mulla oli kaks tyopaikkaa kahesta eri ravintolasta, vaikka en ees osaa Espanjaa:D Toisessa paikassa olin tanaan toissa tarjoilijana, ja oli ihan mukavaa. Pomo oli hymm.. ehka vahan ilkee mut muuten siita jai hyva fiilis kun tajusin etta nyt oikeesti parjaan enkulla:D Mut sit paivan paatteeks sanoin sille pomolle etta "kiitos, mutta ei kiitos" uskon etta loydan via sellasenkin paikan missa ei tarvi purra huulta etta ei rupeis itkeen, jostain kommenteista. Asiakkaat oli aivan mahtavia, vahan asiakaspalvelutyo on mukavaa piiitkasta aikaa.

Alku viikosta kattelen taas tyonhakua ja viimestaan sit 15.6 meen sinne toiseen tyopaikkaan, jos ei muuta.. sita ennen.


Jotta kukaan ei ois yhtään kateellinen ravintola palkka on hurjat 5e/tunti!!! mut täällä palkkataso on vähä eri kun suomessa.. mut ei tänne rahaa tultu tekeen vaan kokeen ja näkeen erilaista elämää.




Mukavaa lisa jannitysta elamaan tuotti tanaan ku tajusin etta joku oli polliny mun lompakon.. siis mun lompakossa ei koskaan mitaan rahaa oo, mut joutu sulkeen kaikki kortit ja ajokortin menetys ny vaha harmittaa. Mut mut, ihan hyva vaan nyt ei oo enaa iskan visaa joten pakko miettii tarkkaa etta miten naita rahaasioita jarkkailee!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa tarinaa, tietenkin se loppu ikävää. Laita kuvia Fuengirolastakin kun ehdit.
Millaisia kasveja, oliko reissulla eläimiä?

el