15. toukokuuta 2007

Viva Espanja!!

Espanjassa ollaan!

Viime viikon tiistaina saavuttii DTS aktiotiimin kanssa Barcelonaan, vaikka en osallistu aktioon mut ekan viis päivää hengasin aktiotiimin kanssa Barcessa.
DTS tiimi.. Tyson, Anu, Senkku, Mary ja kameran takana Clarita!




Barcessa asuttiin tiimin kanssa metro reitin varrella Vilapicina kaupunginosassa. Kämppä oli ihan mukava, siisti.. ja tosiaan helppo kulkee joka paikkaan. Pieniä kulttuurieroja oli ehkä kaasulämmitteinen suihku, joka tajuttii ottaa käyttöön vasta vikoina päivinä:D Jäähile suihkussa oli mukava käydä, ei ainakaan paljoo menny vettä kun henki ei kulkenu kun vesi oli niin kylmää.. mut niin matkailu avartaa!





Se on Barcelona!!



Turistit hukassa.. ja Sagrada Familia, pakollinen turistikohde! Mut näkemisen arvonen paikka.


Illalla rantakadulla.. Tyson ja Mary.



Taidetta rannalla..




Para-Lel:istä löyty aika iso tuoli:D





TYÖHOMMIA

Tottakai kun tiiminkaa olin viis päivää sain osallistua myös aktio juttuihin. Barcen operaatio oli auttaa paikallista seurakuntaa kunnostustöissä! Kyllä! Ihan käytännön työtä, maalasuvaatteet päälle ja eikun maalaan seurakuntaa!




Hyvin meni pari päivää sitä maalaillessa, ja noh.. Ihanaahan se oli varsinkin kun aurinko porotti suorilta ja lämmintä oli ainakin 27C. Hyvän rusketuksen sai:D

Hommat saatiin tehty perjantaihin mennessä ja kun sit lauvantaina aamuna tultiin seurakuntaan meitä odottikin mukava ylläri.. joku oli kirjottanu kissan kokosillia kirjaimilla seurakunnan seinään jotain tosi sapotoivaa tekstiä, "paha uskonto":D No kyl vähä nauratti kun ihan hiki hatussa oltiin maalattu sitä seinää. Mut ei siinä suurempia, seurakunnan yks jäbä sitten korjans seinän ja hyvältä näytti taas!

Pahat tekstit piiloon!



Sunnuntai iltana hyvästelin tiimin ja lähdin omille teilleni pois Barcelonasta tänne Valenciaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva Barcelona-sivu. Lisää odotellaan viikon kuluttua viimeistään.

Miten muuten pääsit sinne tuolille.... hissi?

Terkut el

Senja kirjoitti...

kiipesin:D