20. toukokuuta 2007

Valencia!

Nyt oon ollu viikon täällä Valenciassa, Markuksen kämpillä. Mukava turisti viikko on ollu! Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki, asukkaita 1,4 milj, kaunis kaupunki, idyllinen, paljon puistoja ja suihkulähteitä:) Aika on kulunu kierrellen ja kattellen paikkoja.. ja tottakai rannalla!



Valencian keskustaa ja aika massiivinen suihkulähde!



Valencian kaupungin muuria josta jäljellä enään pari tornii..

..Ja tältä Valencia näyttää sieltä muurilta katsottuna, vanhaa kaupunkia.



Illalla rantakadulla.

Tosi lämmintä on ollu ja mä oon jo nyt muuttunu aika ruskeeks, hehe. Ruoka tääl on jonkin verran edullisempaa kun Suomes ja samoin vaatteet, vaikka niitä en pahemmin oo kyl ees ostellu ku toi taloustilanne ei mikään kauheen loistokas oo. Tällä hetkellä suunnitelmissa ois lähtee ens viikolla etelä Espanjaan.. Fuengirolaan tai jotain. Ainut mikä uupuu on kämppä? ku en kuiteskaa tavallaan yksinäni jaksais läteen Fungirolaan hostelliin asuun, eli jos joku tietään jotain vinkkejä että missä siä vois majailla, edes vähän aikaa.. niin eikun viestii vaan mulle!!



KASVITIETEELLINEN PUUTARHA

Perjantaina käytiin kurkkaamassa Valencian kasvitieteellin puutarha, keskellä keskustaa, silti tosi rauhallinen ja lepposa paikka. Siisäänpääsy oli huikeet 60 senttiä:) Aika paljon tuli siellä räpsittyy kuvii joten tässä muutamia!













Eipä tässä kummepii kait tällä kertaa, lisää juttua tulee ku suunnitelmat vähän selkenee!
Gracias ja adios!