24. toukokuuta 2007

Lisää Valenciaa!

Valenciassa hengaan edelleen! Lisää meiningistä kandee lukee myös Japen blogilta.


Turisti kuvia valencian keskustasta! Tässä alemassa kuvassa näkyy härkätaistelu areenakin se on aika famous mesta täällä!





Päivät on menny täällä tosi rennosti biitsillä, kaupungilla ja vähä ollaan käyty rullaankin yhel betoni parkilla. Aika "paljon" on tääl myös tyttö rullaajia jos ny vertaa Suomeen, se on aina hienoo! On ollu kyllä tosi kivaa, ainut mikä hiukan tuottaa hankaluuksia on toi mun Espanjan kielentaito. Kun pitäs jutella jonkun kanssa niin ne kolme lausetta Espanjaa mitä osaan on aika vähän. Mutta onneks Espanjan kielssä on jotain sanoja jokka vähä vivahtaa enkkuun niin pystyy jotain ymmärtään tai ainakin arvaan:) Silti tuntuu että aina kun tulee sellanen tilanne että joku ei puhu ollenkaan enkkuu niin paikalle haetaan sitten joku kaveri joka osaa ainakin sen pari sanaa englantii.





Nyt on vähä avautunu se että mitä meinaan touhuta täällä Espanjassa. Suunnitelmat on että yritän järkätä kämpän Fuengirolasta ja sieltä sitten etsiä töitä. Netissä (!!) tutustuin pariin tyttöön jokka kanssa on menossa Fuengirolaan ja niilläkään ei oo vielä kämppää joten niitten kanssa yritetään joku asunto Fungusta löytää. Hyvältä näyttä, koska Fuengirolassa on jopa monia SUOMALAISIA vuokranasuntojen välitys firmoja. Joten en usko että kämpän löytäminen kauheen vaikeeta vois olla.. ja oon mä niitä kämppiä tässä jo vähä katellu ja valinnan varaa ois.

Nyt vielä en voi ottaa mitään kämppää koska ne Suomi tytöt ei oo varmoja siitä että koska ne tänne Espanjaan pääsee, mutta tossa kesäkuun alkupuolle olis kuitenkin tarkotus. Toivottavasti..

Siellä se Fuengirola on! sinne sitä ollaan sitten menossa..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia, hyviä suunnitelmia mutta toivottavasti ne tytöt tulee suhteellisen pian.....
Jos ei ole vielä lentojakaan.....
Toivottavasti ei tule uutta kipsiä siellä lautaillessa....
Terveiset Tampereelta!

el

Anonyymi kirjoitti...

mahtavaa Senja! oot niin seikkailija!

- saana