5. lokakuuta 2006

No worries!

No niin.. Töistä irtisanouduin,kolme päivää jouduin siellä oleen ja huh se oli ihan riittävästi. Palkkaa en saanu ainakaan viä mutta kovasti ne lupaili että ens maanantaina voin mennä hakeen palkkani että kuulemma saan rahani silti.. Nooh ei sillä niin väljä kuhan ei tartte sinne enää mennä töihin:)

Tää viikko on menny tässä oikein mukavasti ja älyttömän nopeesti. Meijän seurakunnassa Surf city church on ollu koko viikon nuorten konferenssi ja tapahtumaa on ollu tosi paljon. On ollu niin mahtavaa että.. joo ei taida mun sanat riittää kertoon:)

Aika kiirettä on pitäny just ton koferenssin takia, vähä oon ehtiny rullaileen mut työhausta oon pitäny nyt taukoo tän konferenssin takia. Palataan työasioihin sitten ens viikolla.

TÄN VIIKON KUVAT!



Tällänen kauppa löyty tosta vähän matkan päästä.. Senja First in life style! :D :D




Keskiviikkona kun tulin kotiin odotti meijän pihassa FBI-miehen näkönen tyyppi ja sano että tällänen "for sale" kyltti pitäs pistää meijän pihaan.. Ei siinä sitten mitään. Että jos kiinnostaa tästä vois talon ostaa!! hehh...ens tiistaiks pitäs meijän olla sit häipyny tästä talosta, ja tosiaan uutta ei viä oo;)




Ilta maisemaa..




Tiistaina otettiin rennosti Hennan&Marttiinan talossa.. Mä ja Henna poreissa.




Niinhän se vaan on!




Uus kaveri! Lily Belgiasta opiskelee Surf city church raamattukoulussa. Sit toi jäbä on kans meijän seurakunnasta mutta sen nimee en kyllä pysty muistaan.

Ei kommentteja: