8. lokakuuta 2006

Last night!

MUUTTO



Vika ilta täällä "kotona" Brodbeachilla. Huomenna joudutaan muuttaan pois tästä meidän talosta. Uutta taloo ei oo viäkään löytyny mutta onneks mä ja Julle saadaan nyt majottua Hennan ja Marttiinan asunnossa. Mikko ja Jess menee hotelliin siks aikaa kun saadaan asunto jostain. Uutta taloo kämppikset on ettiny tosi aktiiviseti mutta siltikään ei oo tärpänny. Kaikki huonekalut ym.. kämppisten tavarat vietiin tänään säilööön tollasenn halliin (kuva) mistä pystyy vuokraan varastotilaa. Että näin täällä tänään.. kodittomana.

Mutta silti blogia yritän päivitellä mahdollisuuksien mukaan.. aina kun nettiin pääsen.
Kaverit kommetoikaa nyt jotain jos luette tätä blogia!!!

AUTOILUA


Äskön kun ajeltiin tossa keskustassa poliisisetä sitten pysäytti mut ja sano että "Iltaa, ajoit ilman valoja punasia päin" ( tai ainakin luulisin että se sano näin mutta en voi ihan varma olla kun aussi enkkua ei ihan 100% voi ymmärtää) Mutta sitten se vaan sano että "älä tee enään näin ja hyvää illan jatkoo" Huh, selvisin siis ilman sakkoja ja ilman pisteen menetyksiä. Täällä Ausseissa jo liikenteessä saan -10 pistettä joutuu vankilaan, ilman turvavöitä ajamisesta tulee -3.. tais olla vankila tuomio jo lähellä;) Ite en ees tajunnu että oisin ajanu punasiapäin.. mut onneksi Australian poliisi on tarkka silmäinen.




Kun täällä todellakin on se vasemmanpuolenen liikenne niin pitihän mun yrittää tossa pari viikkoo sitten ajaa liikkenneympyrää myös väärään suuntaan siis sillain kun Suomessa.. se oli aika haastavaa koska vastaan tulevia autoja on aika vaikee väistellä. Mutta siitäkin tilanteesta selvittiin ihan säikähdyksellä:)




Parkkeerata auto kandee aina tälleen että ajaa aina eturenkaat tollasen "pienen" betonireunan toiselle puolelle! ;) Todella kätevä tapa, suosittelen!


AUSTRALIAN IHMEITÄ OSA1



Hurjaakin hurjempi.. kuivettunut kekko lisko. Tämän noin 1cm pituisen liskon luurangon löysin tänään muuttosiivousta tehdessäni keittiöstä. Ilmeiseti järkyttävän kuoleman oli aiheuttanut leivänpaahdin.




Tän ötökän nimestä ei ole tietoa.. Mutta onneks sekin oli kuollu en muuten mitään kuvaa ois varmaan uskaltanu ees ottaa. Aurinkoiset terveiset Gold Coastilta:D :D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei... :( toivottavasti löydät pian uuden (ja edullisen) kämpän! Rukoilen puolestasi.

Heini

Sangu kirjoitti...

Ilman valoja punasii päin, ei oo paha. Toi liikenneympyrä on ehkä vähä pahempi kyl, mä antaisin sulle siitä jo -10! :)

Senja kirjoitti...

Kiitos Heini:) joo eiköhän se kämppä löydy.. sit ajallaan:) Kiitos!


Se liikenneympyrä oli oikeesti aika paha.. mut onneks Aussi poliisi ei sitä sentään nähny, mun reissu ei pakolla päätykkään tammikuussa jos törttöilen paljon ton autonkaa:D