9. kesäkuuta 2008

Töitä töitä!


Hotel Alexandrassa siis ollaan täällä töissä hotellisiivoojina. Nyt on töitä kaks viikkoo takana ja vaihtelevin fiiliksin hommaan tehään. Aamulla mennään töihin noin 7.15 ja päästään pois kello 15.00. Hotelli huoneita lähinnä siivotaan, vaihdetaan lakanoita, imuroidaan ja lisätään saippuoita.


Aika perus siivous meininki siis. Ainut että työn raskaus kyl yllätti mut ainakin. Paikat on ihan jumissa aina aamusin. Tarvis varmaan ruveta venytteleen että pystyy viä tän kesän jälkeen liikkuunkin:)

Suurin osa siivoojista on muualta kuin Norjasta. Venäläisiä ja itä-euroopan tyttöjä on kaikista eniten joten pari suomalaista sopii hyvin tähän super kansainväliseen joukkoon mukaan.



Työn ehdoton hyvä puoli on että meil Maijunkaa on vapaapäivät aina samaan aikaan ja samat työvuorot. ...ja niin eihän se palkkakaan koskaan viä mun elämässä näin hyvä oo ollu mitä se täällä on 16,4e/h vaikka kovat verot siitä joutuukin maksaan. Herää kysymys että mitä ne "normaali" tuloset sit mahtaa täällä Norjassa tienata jos tälläsissä hanttihommissakin palkka on jo ihan mukava.


Työpaikan luontaisetuna on kylpylä jossa saadaan hengaa tiettyinä aikoina, jokka kuulemma ei kuiteskaan oon niin justiinsa. No jaa.. onhan se ihan mukavaa että välillä voi vähä arskaa käydä ottamassa altaalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista ja kivoja kuvia!