26. toukokuuta 2008

Norjassa!


Nyt sitä ollaan sit täällä Norjassa. Auto matka tänne meni kaikin puolin hyvin, vaikka aika pitkältähän se ajo tuntu. Tultiin perjantaina päivä laivalla Tukholmaan ja siitä ajettiin sitten yöksi Osloon. Oslossa päästiin nukkuun yhen puolitutun kämpille. Seuraavana aamuna mä ja Maiju lähettiin ajaan tänne Stryniin.

Tarkotus oli että oltas vähän kierrelty Oslossa. Aamulla kun menin hakeen autoo parkkipaikalta tuli siihen sit joku mies selittää että mun pitäs maksaa pysäköinnistä. Kello oli sillon 12 minuuttia yli yhdeksän ja kyseinen parkkipaikka oli muuttunu maksulliseksi kello yhdeksän. Selitin että tottakai aijon kyllä maksaa nyt kun parkkipaikka on maksullinen. Siihen mies totes että vieressä seisova pysäköinnintarkastaja on jo tilannut hinausauton hinaamaan meidän auton pois parkkikselta. Siihen ei sit jääty kyseleen enempää, vaan huusin Maijulle että nyt mennään ja nopeeta. Hypättiin mondeoon ja kaasutettiin äkkiä pois Oslosta.



Oslosta Stryniin.. Niin mitä tietä me päästää ulos täältä keskustasta?

Pysähdyttiin ottaan kuva siitä miten mukava onkaan tää Norjan kesä. Lumimyrsky ja jäässä oleva järvi.


Matkan varrella oli myös yks lauttamatka kesti noin kymmenen minuuttia ja siitä ilosta pulitettiin 20 euroa. Maisemat oli kyl hienot!

























Ei kommentteja: